4450 CZK

Nosič kol na tažné zařízení Thule Jetbag 6920

Thule Jetbag 6920 je nošič kol na tažné zařízení vybaven zásuvkou pro připojení osvětlení zadních světel. Nosič kol se pevně uchycuje na tažné zařízení a díky nastavitelným držákům unese 2 jízdní kola. Jednoduchá a pevná trubková konstrukce dělá z nosiče kvalitní, ale cenově dostupnou variantu.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 10214

Nosič kol na tažné zařízení Thule Jetbag 6920

Nosič kol na tažné zařízení Thule Jetbag 6920

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

Thule Jetbag 6920 je nošič kol na tažné zařízení vybaven zásuvkou pro připojení osvětlení zadních světel. Nosič kol se pevně uchycuje na tažné zařízení a díky nastavitelným držákům unese 2 jízdní kola. Jednoduchá a pevná trubková konstrukce spolu s klasickými zadními svítilnami hranatého tvaru. Cenově dostupný nosič kol - funkčnost na prvním místě.

Pevná a robustní konstrukce z různě profilovaných ocelových a hliníkovýh trubek. Podobný systém jako EuroWay na závěsu pevně a jistě drží. Nosič kol je vhodný na všechna tažná zařízení a seřizovní není nutné.

Uchycení navíc umožňuje také sklopit nosič i s naloženými koly. Přístup do zavazadlového prostoru je díky sklopné funkci velmi praktický a jednoduchý.

Nosič se dá uzamknout k tažnému zařízení pomocí zámku 6890.

Kola se dají k nosiči uzamknout kabelovým zámkem Thule 538.

Nosič kol Jetbag je vybaven 13ti pólovou zásuvkou na běžný přívěs a splňuje tedy normy ISO. Výrobek také splňuje velice přísné evropské normy a je schválen institutem TÜV. schváleno TÜV institutem

V nabídce máme také nosič Thule Jetbag 6930 pro 3 jízdní kola.

Poznámka: Somolepky na SPZ se již od května do balení nedávají a nejsou dostupné ani jako náhradní díl. Ve většině zemí, kam patří i ČR a SR, použití samolepky není dovoleno. Návody jsou bohužel ještě stále staré a proto je v nich tato samolepka uvedena.

Hodnocení (1)

0
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Nosič kol na tažné zařízení Thule Jetbag 6920
Ověřený zákazník

- Kaplice

5

Dávám 5 hvězd

Dotazy (1)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz

Nadrchal

přidáno 27. 09. 2010


Dobrý den, lze tento model použít u vozu Citroen Xsara Picasso, r.v. 11/2007. Děkuji

Monika Mechová admin,

odpovídá


Dobrý den,nosiče na tažné zařízení jsou univerzální, hodí se pro všechny vozy.-- S pranim pekneho dne Monika Mechová