13857

Thule Rapid System 7531

ID {{ productCode }}

Nosné patky - Nosnost 100 kg, Počet ks v balení 2, Barva černá, Včetně zámků ano

Dostupnost

Produkt je dočasně vyprodán

Produkt teď nemáme v nabídce. Porozhlédni se po produktech, které máme skladem.

Objednací číslo: 13857

Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Thule Rapid System 7531

Thule Rapid System 7531

1 890
1 690
Ušetříš 200 Kč
Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 1 690 Kč

Parametry

Délka 22 cm
Materiál plast
Nosnost 100 kg
Počet ks v balení 2
Barva černá
Typ produktu patky
Výška 10 cm
Kompatibilní s tyčemi Thule WingBar Evo, Thule WingBar, Thule AeroBlade, Thule SlideBar, Thule SquareBar Evo, Thule ProBar Evo
Certifikace TÜV, City crash
Včetně zámků ano
Kompatibilní se systémem jednoho klíče ano

Popis

Nosné patky Thule Rapid Fixpoint XT 753 střešních nosičů určených výhradně pro automobily s vestavěnými pevnými body na střeše vozu. Snadná instalace a montáž - bez volných dílů, montáž nevyžaduje nářadí. Splňuje normu CityCrash!

TPRODUKT_SABLONA

Nosné patky Thule Rapid Fixpoint XT 753 jsou určeny výhradně pro automobily s vestavěnými pevnými body na střeše vozu. Nosič na autě dokonale a bezpečně sedí v originálních vestavěných bodech od výrobce vašeho vozu. Švédský design a německá preciznost dodává nosiči dokonalý vzhled a 100% funkčnost. 

Náhled videa

Výška patek je pouze 8,5 cm a dodává tak celému nosiči kompaktní vzhled, který ladí s křivkami vašeho vozu. Nízký profil patek tak zároveň výrazně nemění aerodynamické tvary auta.

Patky Thule Rapid Fixpoint XT 753 Low střešních nosičů se dodávají v balení po 2 kusech.

Snadná instalace a montáž - bez volných dílů, montáž nevyžaduje nářadí. Velmi snadná montáž : namontujte střešní nosič během několika málo minut. Nepotřebujete k tomu žádné nářadí, vše potřebné je součástí balení.

Náhled videa

Bojíte se, že máte nový vůz a nosič nebude pasovat? Žádný problém, nové montážní kity jsou neustále vyvíjeny pro nové a nové modely všech značek.

Aby byl nosič kompletní, k těmto patkám si ještě musíte objednat nosné tyče. Při výběru nosných tyčí si můžete vybrat ze dvou profilů :

Čtyřhranné nosné tyče- ocelové tyče potažené plastem - základní varianta nosných tyčí.

Aero nosné tyče - hliníkové tyče s exkluzivním a dokonalým vzhledem s T drážkou vhodné pro snadnou montáž veškerého příslušenství Thule.

Výrobek splňuje velice přísné evropské normy (schváleno institutem TÜV)  a získalo i velice prestižní ohodnocení v testech CityCrash.

Při objednávce prosím uveďte do poznámky přesné číslo kitu, o který máte zájem. Pokud si nejste jistí, tak neváhejte obrátit se na produktového manažera této sekce, který vám ochotně poradí.

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz