499 CZK

Tréninkové kalhoty Victor Pants Team Blue 3938

Tréninkové kalhoty Victor Jacket Team Blue 3938 jsou lehké sportovní kalhoty ze 100% polyesteru na trénink v chladnějším počasí.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 59334

Tréninkové kalhoty Victor Pants Team Blue 3938

Tréninkové kalhoty Victor Pants Team Blue 3938

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Pohlaví unisex
Barva modrá
Délka nohavic dlouhé kalhoty
Vodní sloupec neuvádí se
Střih regular fit
Vhodnost pro sporty tenis
Roční kolekce 2018/19

Popis

Kalhoty Victor Pants Team Blue 3938 jsou lehké sportovní kalhoty od značky Victor, které oceníte při rozvičení před tréninkem, či zápasem. .

Ideální volba pro týmy

Kalhoty sluší každému a jsou dostupné v širokém rozpětí velikostí od XXS až po XXL. Proto je skvělou volbou pro sportovní týmy, které chtějí mít sladěný outfit.

Ať je teplo nebo zima...

Díky prodyšným tkaninám vám kalhoty zajistí perfektní cirkulaci vzduchu, a tak vám v chladném počasí nebude zima a v horku se nebudete přehřívat. Během cvičení i po něm se v nich budete cítit příjemně.

Kalhoty jsou upevněny elastickým pasem a manžetami na kotníku. S bundou Victor v naší nabídce si můžete vytvořit dokonalý outfit.

Hodnocení (1)

0
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Tréninkové kalhoty Victor Pants Team Blue 3938
Ověřený zákazník

4

Kalhoty v reálu působí více teplákově, než ukazují obrázky na webu. Nosí se ale velmi příjemně a nijak nepřekáží při hře, umožňují volný pohyb ve všech směrech. Udrží nohy v teple i v chladných halách. Nejsem fanoušek obřích nápisů, takže za mě je minus logo a název Victor na lýtku.

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz