5579 CZK

Vyzkoušené - Pánské kolečkové brusle K2 VO2 S 90 Boa EUR 41,5

Unisex inline brusle VO2 S 90 od K2 v černé barvě jsou plně nabité funkčními prvky, jako jsou jednostranné rámy, velká kola a ventilační systém Vortex.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: faulty-157336

Vyzkoušené -  Pánské kolečkové brusle K2  VO2 S 90 Boa  EUR 41,5

Vyzkoušené - Pánské kolečkové brusle K2 VO2 S 90 Boa EUR 41,5

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Technologie K2 VO2 Cuff, K2 S Frame, K2 Vortech Ventilation System, K2 SoftBoot
Velikost EUR 41,5
Průměr koleček 90 mm
Tvrdost koleček 83A
Počet koleček 4
Třída ložisek ILQ 9
Barva černá
Brzda ano
Systém zapínání BOA + suchý zip + přezka
Rám VO2-S Frame
Kategorie brusle fitness
Styl jízdy sportovní, výkonnostní
Kvalita zpracování
100
Komfort boty
100
Rychlost
100
Komfort zapínání
10
Celkové hodnocení
100
Ovladatelnost
100

Popis

Potřebuje vaše cvičení nějak okořenit? Hledáte nové způsoby, jak se otestovat a posouvat své hranice a limity? Přidejte do své tréninkové rutiny nový prvek s inline bruslemi tím, že vyrazíte do terénu s bruslemi X-Training VO2 S 90. Jsou plně nabité funkčními prvky, jako jsou jednostranné rámy VO2 S, velká kola s prémiovými ložisky a ventilační systém Vortex.

Jednoduché a pohodlné zapínání BOA

K2 Boa je patentovaný navíjecí systém, který umožní rychlé a pevné utažení nohy. Boa funguje na principu navíjení lanka na kolečko. Jednoduchým otáčením navíjecího kolečka se lanko utahuje a díky tomu je noha rovnoměrně utažena. Výsledkem je vyšší stupeň pohodlí a utažená brusle se navíc sama nepovoluje. Vytažením kolečka se naopak lanko uvolní.

Léty prověřený vítěz v komfortu

Patentovaná technologie K2 Softboot přináší lehčí a prodyšnější konstrukci vnitřní boty. Kombinace odolných a přitom měkkých materiálů spolu s testovanou anatomií jsou extra pohodlné. Léta vývoje a pokroku dotáhly pohodlí vaší nohy až k samé dokonalosti.

Maximální vzdušnost a pohodlí při jízdě

K2 Vortech Ventilation System zajišťuje dokonalou cirkulaci vzduchu a ochlazování nohy. Vzduch je k noze přiváděn z více stran. Speciálně tvarovaná podrážka má 7 otvorů pro přívod vzduchu a 7 otvorů výfukových.

O transport vzduchu se starají 2 vzduchové kanálky, které fungují od špičky k patě. Vzduch vysává vlhkost z horní stélky, ochlazuje horký vzduch a přes odvětrávací otvory proudí ven

Rozumí si s rychlíky

Vrchní část bruslí VO2 dokonale souzní s velkými kolečky pro rychlou jízdu. Abyste mohli jet ještě rychleji, potřebujete lehkou konstrukci a dokonalou podporu vysoko nad zemí. Vše cuff VO2 splňuje.

Inovativní americká firma

Společnost K2 vznikla v roce 1962 v USA původně jako lyžařská společnost. V dnešní době se zaměřuje na vícero oblastí včetně inline bruslí. K2 se také zaměřuje na inovace a neustále se snaží své produkty vylepšovat, tak abyste mohli zažít, co nejlepší zážitky. K2 disponuje širokým spektrem bruslí, a tak si dokážete vybrat brusle začátečník i pokročilý.

Vybruslete z velikostních zmatků

Pánská tabulka velikostí přímo od K2. Pro unisex brusle se používá tabulka velikostí pro mužské kategorie. 


Technologie (4)

K2 S Frame

Lehčí, stabilnější a pohodlnější

Jednostranný rám z hliníkové slitiny je všestranný a především velmi lehký. Díky tomu můžete skvěle manévrovat a výborná tuhost nahrává také zvýšené stabilitě i při vysokých rychlostech. Přenos energie z nohou do bruslí ještě lepší díky níže položenému těžišti. Rám také dobře tlumí vibrace, čímž pomáha k pohodlné jízdě po stezce.

S Frame

Na detail technologie

K2 VO2 Cuff

Rozumí si s rychlíky

Manžety dokonale souzní s velkými kolečky pro rychlou jízdu. Abys mohl jet ještě rychleji, potřebuješ lehkou konstrukci a dokonalou podporu vysoko nad zemí. To všechno ti VO2 přináší.

Na detail technologie

K2 Vortech Ventilation System

Stále svěží

Speciálně tvarovaná podrážka má 7 otvorů pro přívod vzduchu a 7 otvorů výfukových. Vzduch je tak k noze přiváděn z více stran a to zajišťuje dokonalou cirkulaci vzduchu a ochlazování nohy. O transport vzduchu se starají 2 vzduchové kanálky, které fungují od špičky až k patě. Vzduch vysává vlhkost z horní stélky, ochlazuje horký vzduch a přes odvětrávací otvory proudí ven.

Vortech Ventilation System


Na detail technologie

K2 SoftBoot

Prostě nejpohodlnější

Tato patentovaná technologie přináší lehčí a prodyšnější konstrukci vnitřní boty. Kombinace odolných a přitom měkkých materiálů spolu s testovanou anatomií jsou extra pohodlné. Léta vývoje a pokroku dotáhly pohodlí tvojí nohy až k samé dokonalosti.

K2 Softboot


Na detail technologie

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz