1335 CZK

Hokejová helma Bauer 5100 Yellow Senior

Helma Bauer 5100 vychází z modelu Nike Bauer 5500, která je oblíbená díky svému kompaktnímu tvaru. Helma je nově vybavena technologií Hx-Sorb, která kombinuje dvě vrstvy vnitřní pěny. Díky moderní a promyšlené konstrukci je helma extra pohodlná a bezpečná.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 10514

Hokejová helma Bauer  5100 Yellow Senior

Hokejová helma Bauer 5100 Yellow Senior

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Velikostní kategorie Senior
Typ produktu helma
Vhodnost pro sporty lední hokej
Roční kolekce 2009/10
Stupeň ochrany vysoká ochrana
Barva žlutá
Materiál výstelky pěna dvojí hustoty
Systém nastavení velikosti rychlo odklapovací bez použití nářadí
Pro nastavení potřeba nářadí Ne
Odnímatelný chránič ucha Ne
Hodnocení podle stupně ochrany
70
Hodnocení komfortu
70
Naše doporučení k nákupu (poměr výkon/cena)
8

Popis

Helma Bauer 5100 vychází z úspěšného a léty prověřeného modelu Nike Bauer 5500, která je oblíbená díky svému pohodlnému a kompaktnímu tvaru. Helma je nově vybavena technologií Hx-Sorb, která úspěšně kombinuje dvě vrstvy vnitřní pěny. Díky moderní a do posledního detailu promyšlené konstrukci je helma nadmíru pohodlná a bezpečná.

Pohodlná a dobře vypadající helma pro náročné hráče všech kategorií se skvělým poměrem výkon/cena!

Maximální ochrana hlavy po celém obvodu je realizována dvovrstvým materiálem z tvarovatelné pěnové vystýlky zajistí eliminaci tlaků helmy na hlavu a strategicky rozmístěné měkčí zóny, které se natvarují přesně podle tvaru Vaší hlavy a zajistí pevné usazení a dokonalý komfort.

V přední části helmy a v oblasti týlu se nachází mnoho ventilačních otvorů. Helma má zvýšenou schopnost udržet hlavu chladnou a odvádět včas přebytečnou vlhkost směrem ven.

Oblast ucha je bezpečně chráněna silným průhledným plastem, který je z vnitřní strany obložen ergonomicky navrženými chrániči. Uši nikde netlačí a nijak nesnižují schopnost vnímat hru.

Spolehlivé usazení helmy na hlavě ještě násobí několik dílčích faktorů. Jedním z nich je integrovaný mechanizmus, díky kterému lze rychle a efektivně přizpůsobit velikost helmy vaší hlavě. Systém je realizován pomocí drobných páček po stranách helmy, které stačí uvolnit, upravit helmu na požadovanou velikost, a opět zajistit. Velikost helmy je individuálně nastavitelná jednoduchým stisknutím odklápěcího plastového zámku, který je umístěn na boku.

Helma je vybavena pojistným textilním řemínkem s jednoduše zacvaknutelným upínáním. Řemínek pod bradou se dá volitelně zkracovat a prodlužovat.

Chcete ještě větší ochranu? V nabídce najdete také helmu Bauer 5100 Combo, která je vybavena maskou chránící celý obličej.

Hodnocení (38)

28×

1
zákazníků již zakoupilo
94 %
zákazníků doporučuje
Hokejová helma Bauer 5100 Yellow Senior
Ověřený zákazník

- Bílina

5

spokojenost, rychlost dodávky i rychlá výměna za větší zdarma..
Hokejová helma Bauer 5100 Yellow Senior
Ověřený zákazník

5

Dobre sedi, rychle se prestavuje a cena take prijatelna. Za me spokojenost.
Hokejová helma Bauer 5100 Yellow Senior
Ověřený zákazník

- Chomutov 4

5

Skvěle sedí. Jednoduché nastavení velikosti

Dotazy (2)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz

Rada

přidáno 26. 10. 2011


dobry den,potrebuji sehnat reminek na tuto helmu,mate ho v prodeji? dekuji

S snemethova@sportobchod.cz brigádník1,

odpovídá


Dobrý den,omlouvám se za opožděnou reakci způsobenou chybou databázeV nabídce ho nemáme, ale sehnat ho můžeme až budeme objednávat v Baueru. Dodací doba by byla asi 10 dnů.S přáním pěkného dne Michal Kučerapevná linka: 530 503 108 [] email: mkucera@sportobchod.czhttp://www.sportobchod.cz []

Petra

přidáno 18. 11. 2009


Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, na jaký rozměr hlavy máte tuto přilbu Bauer 5100. Máme dva syny, jeden má rozměr hlavy 51cm a druhý 53cm a měli bychom zájem o tyto přilby. Děkuji

Martin Pištělák Nákup,

odpovídá


Dobrý den,doporučené hodnoty u helmy Bauer 5100 jsou:obvod hlavy:XS: 49-54 cmS: 52-57 cmM: 55-60cmS přáním hezkého dne Martin Pištělák