499 CZK

Brankářský suspenzor Opus 3506 SR

Kvalitní brankářský seniorský suspenzor Opus 3506 s komfortním polstrováním pro bezproblémový pohyb a perfektní ochranu před nebezpečnými střelami. Suspenzor perfektně drží díky extra široké pružné gumě v pase se dvěmi menšími páskami okolo stehen.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 3482

Brankářský suspenzor Opus 3506 SR

Brankářský suspenzor Opus 3506 SR

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

Dokonalá ochrana nejcitlivějších partií

Kvalitní brankářský seniorský suspenzor Opus 3506 s komfortním polstrováním pro bezproblémový pohyb a perfektní ochranu před nebezpečnými střelami. Suspenzor perfektně drží díky extra široké pružné gumě v pase se dvěmi menšími páskami okolo stehen. Anatomicky tvarovaný chránič z kvalitního plastu jen tak nepraskne a spolehlivě ochrání. Plastový výlisek byl testován rázovými zkouškami.

Suspenzor dodáváme v jedné univerzální velikosti L/XL pro obvod pasu 90 - 100 cm.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (60)

51×

149
zákazníků již zakoupilo
98 %
zákazníků doporučuje
Brankářský suspenzor Opus 3506 SR
Ověřený zákazník

- Trenčín

5

Sedí veľmi dobre neobmednuje v pohybe odporúčam aj ostatným
Brankářský suspenzor Opus 3506 SR
Ověřený zákazník

- Bratislava

5

Veľká spokojnosť tým ze sa pomocou suchého zipsu dá nastaviť tak sedí ako uliati
Brankářský suspenzor Opus 3506 SR
Ověřený zákazník

- praha 4

5

dobry

Dotazy (2)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz

Petr Barvínek

přidáno 27. 09. 2012


Dobrý den, zajímalo by mě, zda je Brankářský suspenzor Opus 3506 v kategorii senior, děkuji.

S snemethova@sportobchod.cz brigádník1,

odpovídá


Dobrý den,suspenzor Opus 3506 je určen pro seniorský tzn. je seniorskýS přáním pěkného dne Tomáš Buchtíkpevná linka: 530 503 108 [] email: tbuchtik@sportobchod.czhttp://www.sportobchod.cz [] gsm: +420 776 846 828 ..... SportObchod.cz - Tvůj nejlepší spoluhráč! .....

Rob

přidáno 6. 02. 2012


zajímalo by mi, jak moc velký rozdíl je mezi suspenzorem pro brankáře a pro hráče. Jsem amatér, který si občas zahraje v poli a občas naskočí i do brány a zajímalo by mi tedy jestli i s tímto suspenzorem pro golmany by bylo možné hrát v poli, abych nemusel mít dva ( jeden do hry a jeden do brány). Když už jsme u té univerzálnosti, tak bych rád věděl i jaká je možnost mít například kalhoty pro hráče a jít s nimi do brány. Je v tom velký rozdíl? Jsem opravdu amatér spíše rybníkového typu, takže není mým cílem mít ty nejlepší chrániče, ale spíše praktické, které by mi zaručili jak průměrnou ochranu, tak i možnost dobré pohyblivosti a určitou univerzálnost pro použití ve hře i v bráně. Díky :)

Šárka Sýkorová účetní,

odpovídá


Dobrý den,když se podíváte na tvar a rozměry obou suspenzorů, tak ten brankářský je nesrovnatelně širší a není ani vhodný pro hráče z důvodu pohodlnosti a omezování v pohybu, měl by jste odřené třísla a nebylo by to vůbec pohodlné, ale pokud hrajete hokej na rekreační úrovni možná by se s normálním hráčským suspenzorem v bráně vydržet dalo, ale to záleží na stylu Vaší hry a jak moc jsou schopni borci na Vás střílet a hlavně s jakou razancíco se týká kalhot je to obdobné, mají jinou kosntrukci a nechrání zadní část zad a hýždí tolik jako kalhoty pro hráče, asi by se v nich i bruslit dalo, ale jsou těžké a neforemné, zkrátka univerzální neexistují, -- S přáním pěkného dne Tomáš Humaj