2599 CZK

Dámská tenisová obuv Nike Zoom Vapor 9.5 Tour 2017

Dámská tenisová obuv z prodyšného textilního materiálu vhodná na všechny povrchy s technologií Nike Zoom Vapor pro lepší odpružení v patě.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 48567

Dámská tenisová obuv Nike Zoom Vapor 9.5 Tour 2017

Dámská tenisová obuv Nike Zoom Vapor 9.5 Tour 2017

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Doporučený povrch antuka
Roční kolekce 2017
Barva modrá
Svršek syntetická látka
Materiál střední části EVA
Materiál podrážky vysoce odolná guma

Popis

Dámské tenisky Nike Zoom Vapor 9.5 Tour Clay jsou skvělým parťákem při hře na antukovém kurtu.

Nebudete je chtít sundat

Garantujeme vám, že nadšení se dostaví už po prvním obutí. Boty jsou extrémně lehké a pohodlné. Možná vám dokonce bleskne hlavou myšlenka, že vám je inženýři v Nike ušili na míru. Tajemství spočívá v systému Dynamic Fit, který zajišťuje, že se bota ovine kolem střední části nohy a tím pádem i dokonale padne. Po obvodu boty navíc najdete pružné drážky, které zlepšují ohebnost a přirozený pohyb chodidla.

Pomáhat a chránit

Zpevnění boty ve střední a patní části zajišťuje stabilitu i při rychlých změnách směru, takže je vaše chodidlo v bezpečí i když se do hry pořádně opřete. O zdravé klouby se zase postará phylonová mezipodešev, která tlumí veškeré nárazy.

Na vzhledu přece taky záleží

Co si budem povídat, dámská tenisová bota musí ladit i oku. A ani v tomto ohledu nešlápnete vedle. Bílo-modrá kombinace je oblíbená holčičí klasika. Netradiční vzhled boty, promyšlené detaily a kvalitní zpracování jsou vidět už na dálku a za ty dává dívčí část našeho sportobchodího týmu palec nahoru. A když to sladíte i s doplňky, budete za hvězdu.

Technologie (1)

Nike Zoom

Pružné v každém kroku

Nike Zoom je revoluční technologie odpružení. Uvnitř boty se skrývají polštářky z pevně stlačeného vlákna. To se po nárazu rychle odrazí zpět do původního tvaru a chrání tak vaše klouby. Nike Zoom odpružení je neuvěřitelně tenké, takže je vaše noha blíže k zemi a zvyšuje se tak stabilita každého kroku.

Na detail technologie

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz