Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.
Objednací číslo: FGUR005
Tento produkt už nemáme v nabídce
Forma | sypké |
---|
Guarana je známá jako přírodní zdroj energie. Má stimulační účinky na vytrvalost a je prostředkem potlačujícím fyzickou únavu. Zvyšuje intelektuální výkon, koncentraci a schopnost učení se. Kromě toho má i spoustu jiných účinků… Více o guaraně.
Tyto čokolády doporučujeme studentům, řidičům a všem, kdo mají tzv. duševně náročnou práci. Stejně tak jsou tyto čokolády vhodné pro lidi, kteří se věnují sportu aktivně nebo pasivně, případně mají jinou fyzickou zátěž.
Bílá čokoláda obsahuje 40% kakaového másla, které je přirozenou součástí kakaových bobů a je nositelem výrazné typické vůně čokolády, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Panela je ztuhlá třtinová šťáva v bio kvalitě, která není rafinovaná a přirozeně obsahuje melasu, která ji dává lehce medovou příchuť.
Bílá čokoláda s guaranou je velmi jemná čokoláda lahodné chuti. Tato čokoláda je vhodná i pro děti, je sladká s příjemným podtónem chuti guarany.
Vyzkoušejte naši bílou čokoládu, nechte ji rozpustit na jazyku a Vaše chuťové buňky objeví zcela novou chuť bílé čokolády s jedinečným aroma.
Na první ochutnání čokoláda velmi jemné chuti, která se postupně rozvíjí do hořké chuti, kterou navíc podtrhuje chuť guarany. Tuto čokoládu ocení všichni milovníci hořkých čokolád. Čokoláda je slazena panelou, která doladí konečnou lahodnou sladkou chuť. Mléčnou čokoládu 51% doporučujeme pro všechny, kdo rádi mlsají.
Naším cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Naše čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě.
Snažíme se zachovat "tradiční" chuť a vůni čokolády. K výrobě používáme kvalitní suroviny, nejsme zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost.
Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi "náhražkou", která je plná umělých látek a barviv. V našich čokoládách zachováváme kakaové máslo a nepoužíváme jiné rostlinné oleje.
Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému "odfouknutí" slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny - kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela.
Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne.
Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování. Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.
Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den "odpočívat". Pak je čokoláda připravená k balení.
Výrobce: Exotic Herbs s.r.o., Hradební 1218, 68601 Uherské Hradiště