929 CZK

Holeně Franklin SX PRO 1700

Holeně Franklin SX PRO 1700 vhodné pro rekreační i náročný amatérský hokejbal. Technologie Shok-Sorb® efektivně rozkládá nárazovou energii. Air Cooled Design zajišťuje nepřetržitou ventilaci. Technologie Aegis Microbe Shield® účinně chrání před mikroby.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 12854

Holeně Franklin SX PRO 1700

Holeně Franklin SX PRO 1700

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Popis

Holeně Franklin SX PRO 1700 jsou vhodné pro rekreační a náročný amatérský hokejbal. Technologie Shok-Sorb® efektivně tlumí nárazy. Technologie ACD (Air Cooled Design) zajišťuje kvalitní systém odvětrávání. Díky nepřetržité cirkulaci vzduchu jsou chrániče neustále odvětrávány. Technologie účinné antimikrobiální ochrany Aegis Microbe Shield® pomáhá chránit před bakteriemi, plísněmi a zamezuje vzniku zápachu. Chrániče jsou odolné a poskytují kvalitní ochranu.

Asymetrická anatomicky tvarovaná konstrukce kolena i oblasti holeně nabízí komplexní ochranu a zajistí dokonalé přilnutí k noze. Rozšířená ochrana v oblasti lýtek dostatečně chrání proti zásahům z boku.

Pevné a příjemné uchycení na noze zajišťuje systém 3 elastických pásků na suchý zip.

Dodáváme ve dvou velikostech:

Senior S/M 13"

Senior L/XL 15"

Technologie (3)

Franklin Shok-Sorb

Efektivní tlumení nárazů

Technologie Shok-Sorb® efektivně tlumí nárazy. Hustá pěnová vrstva je dostatečně silná, aby utlumila energii nárazu. Chrániče jsou tak velmi dobře vytlumené a přitom velmi lehké.

Na detail technologie

Franklin Air Cooled Design

Dokonalé odvětrávání

Technologie ACD (Air Cooled Design) je systém účinného odvětrávání. Zajišťuje maximální pohodlí hráče a prodlužuje trvanlivost produktu. Produkt je vyroben z účinně odvětraných materiálů. Vnější vrstvu tvoří odolná a prodyšná síťovina. Prostřední vrstva je hustá, pevná pěna tlumící nárazy. Vnitřní výstelka je ze vzdušného mikrovlákna, které výborně odvádí vlhkost a přebytečné teplo. Všechny vrstvy jsou dostatečně odvětrány. Ventilace probíhá nepřetržitě - teplo a vlhko je odváděno ven a dovnitř proudí vzduch.

Na detail technologie

Franklin Aegis Microbe Shield

Ochrana před bakteriemi

Technologie účinné antimikrobiální ochrany Aegis Microbe Shield® pomáhá chránit před bakteriemi, plísněmi a zamezuje vzniku zápachu. Revoluční Aegis antimikrobiální polymer tvoří permanentní bariéru v každém z použitých materiálů.

Na detail technologie

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz