97094

Kolo GT Avalanche 29 Elite Red 2021

ID {{ productCode }}

Vyber si službu kolofix a vyzvedni si už složené kolo na jedné z 15 poboček po celé ČR!

Horské kolo GT Avalanche 29 Elite 2021 v červené barvě je vhodné pro vás, kteří hledáte dokonalou ovladatelnost. Základem jsou kvalitní komponenty od Shimano.

Vyber barvu

Dostupnost

Produkt je dočasně vyprodán

Produkt teď nemáme v nabídce. Porozhlédni se po produktech, které máme skladem.

Objednací číslo: 97094

Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Kolo GT Avalanche 29 Elite Red 2021

Kolo GT Avalanche 29 Elite Red 2021

23 939
Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parametry

Pohlaví muži
Výška postavy L 178 - 188 cm, M 168 - 178 cm, S 155 - 168 cm, XL 188 - 200 cm
Typ Sportovní MTB
Průměr kol 29 palců
Konstrukce Odpružená vidlice
Materiál rámu hliník
Barva červená
Přední zdvih 120 mm
Počet převodů 1x11
Brzdy Shimano MT200 Hydro Disc, 160/160mm RT10 Rotors
Druh vidlice odpružená vzduchová

Připravili jsme pro Vás články, které Vám pomohou s výběrem

Potřebujete poradit?

Popis

Horské kolo GT Avalanche 29 Elite 2021 v červené barvě je vhodné pro vás, kteří hledáte dokonalou ovladatelnost. Ta je zaištěna především unikátní progresivní geometrií od GT. Základem jsou kvalitní komponenty od firmy Shimano, 29" kola a velmi kvalitní hliníková konstrukce Triple Triangle. Ideální na rekreační ježdění, ale i závodníci si přijdou na své.

Náhled videa

Bezpečnost za každé situace

Díky tomu, že je kolo vybaveno hydraulickými brzdami Shimano MT200, tak budete v bezpečí i když budete brzdit v jakékoliv situaci i rychlosti, protože brzdy vám pomohou bezpečně zastavit. Navíc vám pomohou i bezpečné projetí zatáčky na jakémkoliv nerovném povrchu.

Důležitá je hlavně kvalita

Na kole je špičková hliníková konstrukce Triple Triangle. Tento univerzální rám rozmělňuje vibrace po celém kole a tím pádem minimalizuje přenos vibrací do sedlové trubky. Kvalita tohoto materiálu vám zajistí i mnohem delší životnost kola. Vy tak můžete požívat kolo častěji a déle.

Úžasná ovladatelnost

Unikátní progresivní geometrie, kterou disponuje toto kolo vám pomůže s lepším ovládáním při prudkých sjezdech a zároveň vám zajistí lepší trakci při výjezdech na kopec. Dále vám zajistí mnohem lepší pohyb na kole díky většímu prostoru, a tím vám pomáhá i k lepší stabilitě na kole.


Pohodlí je základ náročných tras

O pohodlnou jízdu na jakémkoliv kole se musí postarat především kvalitní odpružení a kola. A to vám zajistí velmi kvalitní komponenty, jako je vzduchová vidlice SR Suntour XCR-RL-R se zdvihem 120 mm, která vám dovolí přejet každou díru, kořen či jinou nerovnost. Přejet jakoukoliv nerovnost vám pomohou i pláště Vittoria Barzo o rozměru 27.5/29 x 2.25", které vám také zajistí bezpečné a rychlé projetí prudkých zatáček, díky neuvěřitelné přilnavosti.

Bezpečnější a snadnější servis už neexistuje

Servis a údržbu kola zajišťuje Grove Tube, což znamená, že veškerá kabeláž je uložena v drážkách rámu a tím pádem jsou ochráněna před dosahem kamenů a klacků. Navíc si díky této technologii poradíte se servisem velice snadno, rychle a hlavně bezpečně.

Jak vybírat velikost?

  • cyklisté do 178 cm poslouží velikost M
  • cyklisté od 179 do 189 cm využijí velikost L
  • cyklisté od 190 cm pak zvolí variantu XL

Legenda mezi americkými značkami

GT vyrábí kola již od roku 1972 a po celou dobu své existence patří mezi ty nejlepší značky kol na trhu. Navíc díky velkému množství patentů patří mezi technologické průkopníky, takže si nenechte ujít nové modely od této značky. S touto značkou budete vypadat jako profesionál.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (1)

15
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Kolo GT Avalanche 29 Elite Red 2021
Ověřený zákazník

- Jihlava

5

Kolo jsem kupoval pro syna, který je s nim velmi spokojený

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz