47629 CZK

Kolo GT Zaskar 29 Carbon Elite

Legendární pánské horské kolo GT Zaskar 29 Carbon Elite, vítěz Světového poháru, odladěné během 30ti let vývoje, je pro náročné jezdce se závodními ambicemi.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 93700

Kolo GT Zaskar 29 Carbon Elite

Kolo GT Zaskar 29 Carbon Elite

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Pohlaví muži
Výška postavy L 178 - 188 cm, M 168 - 178 cm, S 155 - 168 cm, XL 188 - 200 cm
Typ Sportovní MTB
Průměr kol 29 palců
Konstrukce Odpružená vidlice
Materiál rámu hliník
Barva zelená
Přední zdvih 100 mm
Počet převodů 1x12
Brzdy kotoučové hydraulické
Druh vidlice odpružená vzduchová

Popis

Pánské horské kolo GT Zaskar 29 Carbon Elite se špičkovým karbonovým rámem F.O.C Carbon je ideální pro vás, kteří jste zatím nenašli to pravé kolo. Toto kolo potěší a pomůže k lepším výsledkům právě těm z vás, kteří jste nároční jezdci a máte závodní ambice.

Náhled videa

Legenda mezi legendami

Tohle legendární kolo bylo nedílnou součástí vítěze, který vyhrál Světový pohár. Kolo má, po 30ti letech vývoje, mnohem lepší a modernější trailové vlastnosti než kdy dříve. Toto kolo zkrátka zvládne vše, co před něj postavíte.

Prudké zatáčky už nebudou postrachem

Díky tomuto kolu projedete jakoukoliv prudkou nebo úzkou zatáčku. Pomůžou vám k tomu 29“ kola, které mají výbornou přilnavost na každém povrchu. Navíc má kolo kvalitní hliníkové ráfky a pláště se šířkou 2,25", které vám dovolí jít na hranu svých vlastních limitů. Vybrat zatáčky pomůžou také hydraulické kotoučové brzdy SRAM Level T Hydro Disc.

Rychlý jako vítr

S tímto kolem budete mimo jiné nejrychlejší v závodním poli. Díky kazetě SRAM NX Eagle o rozsahu 50 zubů a 12 rychlostí je řazení velmi snadné a rychlé. Vy si tak dokážete hravě poradit s každým kopcem a nebude zahálet ani na rovince.

Důležitá je hlavně kvalita

Na kole je špičková karbonová konstrukce Triple Triangle. Tento univerzální rám rozmělňuje vibrace po celém kole a tím pádem minimalizuje přenos vibrací do sedlové trubky. Kvalita tohoto materiálu vám zajistí i mnohem delší životnost kola. K dokonalému pohodlí pomůžou i vidlice Rockshox REBA se 100 mm zdvihem.

Jak vybírat velikost?

  • cyklisté do 178 cm poslouží velikost M
  • cyklisté od 179 do 189 cm využijí velikost L
  • cyklisté od 190 cm pak zvolí variantu XL

Legenda mezi americkými značkami

GT vyrábí kola již od roku 1972 a po celou dobu své existence patří mezi ty nejlepší značky kol na trhu. Navíc díky velkému množství patentů patří mezi technologické průkopníky, takže si nenechte ujít nové modely od této značky. S touto značkou budete vypadat jako profesionál.

 

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (1)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz

Karel Kachlík

přidáno 9. 09. 2022


Jaká je váha tohoto kola?

Produktový Specialista Produktový specialista,

odpovídá


Dobrý den,je mi líto, ale výrobce váhu kola neudává.