51866

Ortéza na koleno McDavid 4200

ID {{ productCode }}

Ortéza na koleno McDavid 4200 je tím nejlepším ve své kategorii. Má vysoce podpůrnou výztuž, která fixuje koleno. Umožňuje přirozený rozsah pohybu.

Dostupnost

Produkt je dočasně vyprodán

Produkt teď nemáme v nabídce. Porozhlédni se po produktech, které máme skladem.

Objednací číslo: 51866

Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Ortéza na koleno McDavid  4200

Ortéza na koleno McDavid 4200

3 499
Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parametry

Stupeň podpory Level 4 - maximální podpora +
Typ zranění poškození vazů v koleni, poranění menisku, poranění postranních vazů, poranění zkřížených vazů
Materiál 45% ABS, 25% TPR , 5% PA , 2% TPU , 3% nylon, 5% POM , 15% kov

Popis

Ortéza na koleno McDavid 4200 nabízí maximální oporu pro vaše koleno. Ve své kategorii patří ke špičce. Díky pevnému materiálu bude vaše noha stažená, fixovaná a vy si můžete naplno užívat své běžné denní aktivity. Díky anatomickým bočním opěrkám je Ortéza velmi pohodlná. Součástí je i kompresní návlek, který koleno stáhne. Tvar je přizpůsobený zvlášť pro pravou a levou nohu. Díky tomu je zaručeno maximální přilnutí. 

Stupeň podpory ortézy - LEVEL 4

Level 4 je ortézou s největším stupněm podpory, kterou je vhodné zvolit při enormní zátěži daného kloubu:

  • extrémní sporty
  • největší podpora vazů a šlach
  • po operacích

Skoncujte s bolestmi

Součástí ortézy je i kompresní návlek (sleeve lock), který koleno stáhne před tím, než ho samotná Ortéza zafixuje. Tím se maximalizuje její efekt. Návlek svou kompresí vyvíjí tlak, který urychluje a pomáhá hojení. Díky stažení je podpořena i cirkulace krve, takže se nemusíte bát problémů s průtokem. 

Maximální opora

Ortéza poskytuje nejvyšší oporu a neomezuje přirozený rozsah pohybu. Vy ji tak můžete nosit celý den a provozovat s ní běžné aktivity. 

Příjemný materiál

Ortéza je vyrobena z přesné kombinace pevných a měkčích materiálů, což z ní dělá pohodlnou, a zároveň kvalitní oporu, která se přizpůsobí vašemu tělu. Díky této směsi má ty nelepší možné vlastnosti a řadí se mezi špičku ve své kategorii. Ortéza drží nohu zafixovanou, a díky kompresnímu návleku se v ní nebudete nepříjemně potit. Celá Ortéza je vybavena omyvatelnou podšívkou a kanálky, kterými proudí vzduch. 

Dokonalé přizpůsobení

Nasazování i sundávání je jednoduché, zvládne to opravdu každý. Celá Ortéza je zajištěna tak, aby se během nošení neposouvala. O to se postará kompresní návlek a pevné pásky s technologií Sleeve - Lock, které se neuvolňují. Ortézu můžete tedy nosit bez omezení celý den. 

Jednoduchá a rychlá údržba ortézy potěší každého. Ortézu stačí ručně vyprat šetrným čistícím prostředkem, důkladně opláchnout a nechat samovolně uschnout.

POZOR odlišné měření obvodu kolene:

Měření provádíme 5 cm pod středem čéšky.

Velikostní tabulka

Velikost M L
Rozměry v cm 33–35,6 34,9–37,5

 

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (5)

361
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Ortéza na koleno McDavid 4200
Ověřený zákazník

- Mladá Boleslav

5

Měl jsem jiný produkt od této firmy a byl jsem spokojený. Bohužel po 10 letech používání na tenisových a badmintonových kurtech dosloužil. Tento typ je sice dražší ale jednodušeji se navléká a dá se použít i přes oblečení třeba při lyžování. Zatím maximální spokojenost.
Ortéza na koleno McDavid 4200
Ověřený zákazník

- Verneřice

5

Dlouho jsem po urazu kolene používal ortezu Medi protect st Pro, ktera je cca o 2500 levnejsi, bohuzel pri narocnejsich pohybech (fotbal) dochazelo k opetovnemu podlamovani v koleni. Po dnesni pate zkousce nove ortezy jsem si zacal dovolovat veci jako pred urazem. :) Jsem nadmiru spokojen a stastnej.
Ortéza na koleno McDavid 4200
Ověřený zákazník

- Olomouc

5

velká spokojenost,i z utrženým křížovým vazem můžu sportovat.

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz