299 CZK

Pánské funkční tričko 4F TSMF002 2017

Funkční pánské triko s krátkým rukávem je elastické a díky funkci QuickDry odvádí dobře pot od těla.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 47656

Pánské funkční tričko 4F TSMF002 2017

Pánské funkční tričko 4F TSMF002 2017

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Pohlaví muži
Délka rukávu krátký rukáv
Barva černá
Roční kolekce 2017

Popis

Pánské funkční tričko 4F TSMF002 2017 s krátkým rukávem a klasickým kulatým výstřihem využijete na každém sportovišti. Vhodné je na všechny vnitřní i vnější sportovní aktivity. V zimě jej pak využijete jako základní vrstvu pod další oblečení. Díky funkci QuickDry odvádí spolehlivě pot od těla a vás tak udrží stále v suchu. 

V suchu za každé situace

Pohodlná materiálová směs (84 % polyester, 16 % elastan) se postará o příjemný pocit při sportování. Speciální rychleschnoucí vlákna vás udrží v suchu a zajistí, že vaše pokožka bude dobře dýchat i při náročnějších fyzických aktivitách.

Pohodlí na prvním místě

Tričko má střih, který padne přímo na vaše tělo. Díky tomu nebude nikde úzké ani příliš volné. Se speciálním provedením vás nebudou nikde tlačit ani nepříjemně škrábat švy. Můžete se tedy soustředit jen na podání co nejlepšího sportovního výkonu. 

Moderní design

Co se týče designu, vsadil výrobce na jednoduchost. Jednobarevné černé triko je doplněno pouze o logo 4F v levé části hrudníku. Tričko se stane nezbytnou součásti vašeho šatníku a budete jej moc rádi kombinovat s dalším oblečením. 

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (1)

0
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Pánské funkční tričko 4F TSMF002 2017
Ověřený zákazník

- Hradec Králové

5

Super poměr cena/ výkon

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz