6490 CZK

Software UniVET System Home Edition 2009

Software UniVET System Home Edition 2009 je efektivní tréninkový program, který s mimořádně vysokou přesností zátěže reguluje výkon. S UniVET je možné vytvářet, prohlížet a simulovat různé trasy s možností webového sdílení + prohlížení virtuálního videa!

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 2396

Software UniVET System Home Edition 2009

Software UniVET System Home Edition 2009

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

Plně funkční tréninkový deník, propracovaná správa osob, možnost prohlížení virtuálních tras a hlavně možnost propojení software UniVET s ergometry. To vše a mnohem více nabízí software UniVET System Home edition. Verze systému určená primárně pro domácí použití.

Propracovaný tréninkový deník, správa osob, možnost vytvářet či jen prohlížet virtuální trasy z celého světa, podpora sporttesterů Polar, Suunto, podpora GPS a hlavně speciální tréninky pro ergometry, to je systém UniVET!

Trénujte a bavte se zároveň! Nevěříte? S programem UniVET System to dokážete. Zapněte počítač, posaďte se na ergometr a užijte si „reálný“ trénink v teple domova! Software UniVET System byl vytvořen sportovci pro sportovce. Spojením schopností ergometrů a možností sportovního software UniVET získáváte moderní prostředek pro efektivní, přitom však zábavný trénink.

A to není vše! Připojte se do internetu a uspořádejte závod pro své přátele. Sdílejte svůj tréninkový deník na internetu, vytvářejte virtuální trasy dostupné všem…

UniVET System 2009 navazuje na úspěšnou předchozí verzi. Zcela přepracovaný design, zkušenosti uživatelů a nové technologie jsou zárukou, že program splní požadavky i nejnáročnějších uživatelů. Podstata systému UniVET je od samého počátku stejná. Umožnit uživateli libovolné výkonnosti aktivně využít volný čas i při podmínkách nepříznivých pro trénink v přírodě. Zábavně, přitom však efektivně trénovat za použití nejmodernějších technologií a vědeckých poznatků.

Již v základní instalaci je k dispozici 10 virtuálních tras s možností stáhnout si libovolné další trasy zdarma z portálu makni.cz a podpora internetových závodů. Navíc jsou k dispozici speciální tréninky pro ergometry – úsekový a cardio. Verze Home je omezena současným připojením pouze jednoho zařízení k systému UniVET. Pro každou osobu založenou v systému UniVET je automaticky vytvořen osobní účet na portálu Mákni.cz. Veškerá data v tréninkovém deníku jsou pak systematicky synchronizována s portálem.

Verze obsahuje kompletní podporu pro sporttestery Polar, Suunto, libovolné GPS. Pomocí těchto zařízení lze jednoduše automatizovat každodenní, rutinní úkony jako vyplňování tréninkových fází, výpočet statistik…

Hlavní novinky v programu UniVET System 2009:

Google Earth – prostorové mapy celého světa nedílnou součástí systému

Zcela inovovaný editor tras s možností vytváření virtuálních tras včetně podpory synchronizace vlastního videa a práce s Google Earth

Internetové závody – možnost společných závodu přes internet.

Kompletní propojení systému s webem makni.cz.

Zcela přepracované uživatelské prostředí.

Rozšířená podpora konektivity externích zařízení 

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz